Zie jij jezelf hier al wonen, gezellig samen of met je gezin?

De verkoop van deze zeven unieke woningen is gestart. Je kunt je nu inschrijven voor een woning in Alexander via onderstaande button "inschrijven project" of neem direct contact op met de makelaar voor een afspraak: 0348-488005!Koopsom vanaf € 494.910,- v.o.n. inclusief ruwbouw- en kopersopties.
Waar ga jij wonen?

Nu inschrijven

Alexander

De perfecte plek voor fijn wonen en heerlijk spelen!

ALEXANDER Waarder – 7 extra duurzame woningen
De perfecte plek voor fijn wonen en heerlijk spelen!

Een exclusief nieuwbouwproject van 7 robuuste eengezinswoningen in een fijne dorpse en vooral groene omgeving. De woningen zijn energieneutraal en meer dan luxe afgewerkt. Met een fraaie steiger van 5.4 m breed en 2.5 m diep, openslaande tuindeuren, vloerverwarming op de 2e verdieping én de luxe badkamer is het basispakket meer dan compleet! Zie je jezelf hier al wonen, gezellig samen of met je gezin? Dan is dit een unieke kans om de natuurlijke charme van het leven in een dorp als Waarder te ervaren! En dankzij de vrijwel directe ligging van het groene dorp aan de A12 is de dynamiek van de omliggende steden nooit ver weg!
Alle voordelen van Waarder komen samen in Alexander: een nieuwbouwproject van zeven robuuste eengezinswoningen, die hun nieuwe bewoners meer dan hartelijk ontvangen.

De woningen zijn gasloos en energieneutraal, en dus volledig voorbereid op de toekomst. Het warmtepompsysteem en de zonnepanelen worden in de basis
gehuurd met een onderhoudscontract bij Klimaatgarant.

In de achtertuin van alle woningen wordt aan de waterkant een trapje en een royale steiger aangebracht over de gehele breedte van de woning. Bovendien wordt in het openbaar gebied een vlonder aan het water gecreëerd en een leuke kleine speeltuin. Zo biedt Alexander aan zijn jonge bewoners een unieke kans op een fijne jeugd met veel ruimte om te leven en te spelen.

Alexander staat voor rustig en landelijk wonen, maar dan wel met de dynamiek van steden als Woerden, Oudewater en Gouda in de buurt.

Waarder ligt midden in het Groene Hart en direct aan de A12. Binnen 10 minuten ben je in het centrum van Woerden en Bodegraven en binnen 20 minuten middenin hartje Gouda of Utrecht. De rondweg bij Waarder leidt je binnen enkele minuten naar het pittoreske Oudewater.

Midden in het Groene Hart, centraal gelegen tussen Gouda en Woerden, ligt Waarder. Sinds de jaren ’70 is Waarder uitgegroeid tot een geliefde woonplaats voor jong en oud. Kinderen groeien hier op in een groene, overzichtelijke omgeving en hebben nog volop ruimte om te spelen en te ontdekken. Tegelijkertijd zijn alle benodigde voorzieningen goed bereikbaar, dankzij de gunstige ligging tussen de omringende dorpen en steden.
Lees verder...

Nieuws over Alexander

Energieneutraal wonen in Alexander

In Waarder start nog dit jaar de bouw van de zeven energieneutrale woningen van nieuwbouwproject Alexander. Naast alle duurzame maatregelen krijgen de woningen ook het systeem JustNimbus; een innovatief systeem voor het hergebruiken van regenwater.

Lees verder

Duurzaam wonen in Alexander, Waarder

In het nieuwbouwproject Alexander in Waarder zijn nog een aantal duurzame woningen te koop. De nieuwbouwwoningen zijn onder andere voorzien van een warmtepompsysteem en zonnepanelen, wat zorgt voor lagere energiekosten. Toch fijn met de huidige energietarieven!

Lees verder

Rustig en landelijk wonen in Alexander, Waarder

In Waarder, midden in het Groene Hart, komt nieuwbouwproject Alexander. Dit project met 7 extra duurzame eengezinswoningen biedt jou de mogelijkheid om heerlijk rustig en landelijk te wonen, met de dynamiek van steden als Woerden, Oudewater en Gouda in de buurt.

Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Kerverland
117 m
Bushalte Begraafplaats
304 m
Bushalte Verburg
1.45 km
Bushalte Burg. Bruntstraat
1.65 km
Bushalte Johan Willem Frisostraat
1.83 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Prins Willem-Alexanderschool
90 m
CBS de Brug
1.66 km
De Wegwijzer
2.74 km
Constantijnschool
3.07 km
Franciscusschool
3.21 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
PostNL
227 m
Plus supermarkt
231 m
Jumbo
3.3 km
Gamma
3.87 km
Spar
3.94 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Huisartspraktijk Nieuwerbrug
1.99 km
Service apotheek Rubensstraat
5.07 km
Medisch Centrum Oudewater
5.08 km
Hofpoort
5.15 km
Sint Antonius Ziekenhuis
5.17 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

De Koning makelaars

Woerden

Financieel advies nodig?

Voor meer informatie over je financiële mogelijkheden kun je contact opnemen met:

Logo

Opmaat Financieel Adviseurs

Vraag advies »

Alexander

Is een ontwikkeling van:

Dunavast II B.V.

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een Woningborg garantie.