Nieuwe fase van Rijnvliet in aantocht

23 januari 2021

In het zuidelijk deel van Leidsche Rijn groeit een nieuwe wijk: Rijnvliet. Tot 2025 wordt er gebouwd aan het tweede gedeelte met circa 300 woningen in diverse fases. Naar verwachting start de voorinschrijving van de volgende fase (10A) in februari 2021.

In Rijnvliet fase 10A, deelplan van Rijnvliet West, komen in totaal 26 woningen in diverse woningtypes. Het woningaanbod bestaat uit 10 tussenwoningen, 8 hoekwoningen, 4 tweekappers, 2 levensloopbestendige tweekappers, 1 vrijstaande woning en 1 villa. Kortom, voor ieder wat wils! Bekijk op de projectwebsite alvast concept impressies van deze nieuwe fase.

Heb jij interesse in wonen in Rijnvliet fase 10A? Houd dan onze website en nieuwsbrief in de gaten en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom dit nieuwbouwproject in Utrecht.

Het eerste gedeelte van Rijnvliet is inmiddels bewoond door meer dan 400 mensen. Vanwege de groene en waterrijke omgeving en de dorpse sfeer komen mensen hier dolgraag wonen. Deze video geeft je een impressie hoe het is om te wonen in deze nieuwe wijk.