Nog enkele dagen om je in te schrijven voor Rijnvliet fase 10B

24 juni 2021

De definitieve inschrijving voor Rijnvliet fase 10B is inmiddels in volle gang. Heb jij je inschrijving al compleet gemaakt met de financiële scan? De inschrijving sluit maandag 28 juni a.s. om 17.00 uur.

Rijnvliet, ook wel het Nieuwe Tuindorp genoemd, heeft alles wat je nodig hebt. Denk aan een basisschool, sportfaciliteiten en een breed aanbod aan recreatie, zoals het Máximapark of de Strijkviertelplas. Even iets anders dan het centrum van Leidsche Rijn? Je bent binnen 20 minuten fietsen in het centrum van Utrecht, waar een bruisend centrum vol leuke winkels, horeca en recreatie op je staan te wachten. 

In Rijnvliet West worden in totaal 143 woningen gefaseerd in verkoop gebracht. Alle woningen worden voorzien van handgevormde bakstenen in aardetinten, oranje, rood en donkerbruin. Op de daken komen leivormige en Hollandse dakpannen. De woningen staan naast elkaar met verschillende kapvormen. Met de diverse kopersopties kun je jouw woning verder vormgeven naar eigen smaak!

Zie jij jezelf al helemaal wonen in Rijnvliet West in Utrecht? Meld je dan snel aan via de projectwebsite of bij één van de makelaars!