Save the date: Open dag Sluiseiland op 6 april a.s.

21 maart 2024

Benieuwd hoe het is om te wonen op Sluiseiland in Vianen? Reserveer dan zaterdag 6 april a.s. in je agenda voor de NVM Open Huizen Dag en ontdek het nog beschikbare woningaanbod in de laatste twee deelprojecten van dit nieuwbouwproject.

Tijdens de Open dag staat de verkopend makelaar voor je klaar om je meer te vertellen over het laatste beschikbare aanbod in de deelprojecten De Sluismeester en Kop Noord. Daarnaast is het ook mogelijk om een kijkje te nemen in de nog beschikbare woningen en hier zowel de ruimte als het uitzicht te ervaren. Bijvoorbeeld vanuit één van de appartementen van Kop Noord, waar ieder appartement een even bijzonder uitzicht heeft. Of vanuit één van de herenhuizen van De Sluismeester, waar je uitkijkt over de sluis en het historische centrum van Vianen. Benieuwd? Kom op 6 april langs en ervaar het zelf! Meer informatie over de Open dag volgt binnenkort.

Meer weten?
Wil je graag meer weten over Sluiseiland en de deelprojecten De Sluismeester en Kop Noord, maar ben je niet in de gelegenheid om op 6 april langs te komen? Of kun je niet wachten tot de Open dag? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze helpt je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluiseiland Kop Noord?

Bekijk ook het project Sluiseiland Kop Noord

In verkoop
custom media
Meer informatie

Sluiseiland Kop Noord

Vianen

3 woningen beschikbaar
156m - 162m woonoppervlakte
€ 814.000 tot € 852.500