Ruim driekamerappartement in Leidsche Rijn Centrum

04 april 2023

Ben jij op zoek naar een ruim appartement in Utrecht, met twee slaapkamers en een fijne buitenruimte? Kijk dan eens naar bouwnummer 3a van de New Roots - Villa Apartments. Dit fraaie appartement biedt je veel woonruimte en een heerlijk terras op het zonnige zuiden.

Dit driekamerappartement vind je op de eerste verdieping van Villa Rood. Het gelijkvloerse appartement heeft een woonoppervlakte van circa 96 m² en is van alle gemakken voorzien. Denk aan een grote woonkamer met leefkeuken, een compleet ingerichte badkamer en een separaat toilet. Daarnaast beschikt het ook over twee royale slaapkamers en een berging voor de installaties, waar je ook je wasmachine en droger kwijt kunt. Ook met parkeren is rekening gehouden. Bij dit appartement hoort namelijk een eigen parkeerplaats in de parkeergarage bij gebouw Wilg, waardoor je niet hoeft te zoeken naar een plek om je auto te parkeren. Ideaal!

De koopsom voor dit appartement bedraagt € 575.000,- v.o.n.

Interesse in dit appartement?
Heb jij interesse in dit appartement in New Roots - Villa Apartments en wil je graag meer weten over de mogelijkheden die dit appartement jou biedt? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom New Roots - Villa Apartments?

Bekijk ook het project New Roots - Villa Apartments

In verkoop
custom media
Meer informatie

New Roots - Villa Apartments

Utrecht

4 woningen beschikbaar
96m - 201m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend