Rijnvliet breidt verder uit! Blijf op de hoogte van fase 10

28 december 2020

Rijnvliet is een unieke wijk in Utrecht in een groene en waterrijke omgeving. Ben je enthousiast over deze wijk, maar heb je de verkoop van eerdere fases gemist? Naar verwachting gaat fase 10 van Rijnvliet in het tweede kwartaal van 2021 in verkoop.  

Na de succesvolle verkoop van fase 9 in Rijnvliet Oost zijn de voorbereidingen voor fase 10A in volle gang; de eerste fase in deelplan Rijnvliet West. In fase 10A komen 26 woningen in diverse types. Naar verwachting start de verkoop in het tweede kwartaal van 2021. 

Rijnvliet is een unieke wijk waar je perfect kunt wonen, werken, ondernemen en recreëren. In totaal komen er zo’n 1.100 woningen, welke in verschillende deelfases in de verkoop komen. De variatie in woningtypes is groot. Daarmee biedt deze nieuwe woonwijk voor ieder wat wils. De omgeving van het project is groen en waterrijk, met een heus voedselbos en de Strijkviertelplas om de hoek. Ook vind je er een grote verscheidenheid aan voorzieningen, zoals een basisschool, een groot sportpark met voetbal- en hockeyvelden, tennisbanen, een rugbyclub en een manage.

Spreekt wonen in Rijnvliet jou aan? Houd dan komende maanden onze website in de gaten, zodat we je op de hoogte kunnen houden van de precieze start verkoop datum. Benieuwd naar andere nieuwbouwprojecten in Utrecht? Bekijk dan het actuele woningaanbod.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Rijnvliet fase 9?

Bekijk ook het project Rijnvliet fase 9

In verkoop
Meer informatie

Rijnvliet fase 9

Utrecht


€ 429.000 tot € 687.000
131 m2 - 178 m2 woonoppervlakte

Bekijk ook het project Rijnvliet fase 9 »