Ontdek Sluiseiland en Alexander tijdens de Open Huizen Route

17 januari 2024

Zaterdag 27 januari a.s. is de eerste ERA Open Huizen Route van 2024. Bezoek tijdens deze dag in de regio Utrecht ook de nieuwbouwprojecten Sluiseiland in Vianen en Alexander in Waarder en ontdek hier het actuele nieuwbouwaanbod!

Sluiseiland in Vianen (Kop Noord: 11.00 tot 13.00 uur | De Sluismeester: 13.00 tot 15.00 uur)
Sluiseiland in Vianen is een heerlijke plek om te wonen. De omgeving is waterrijk met veel groen en je beschikt over veel ruimte om fijn te leven. Je hebt hier nog keuze uit één van de beschikbare appartementen in Kop Noord of één van de laatste herenhuizen in De Sluismeester. Tijdens de Open Huizen Route heb je de mogelijkheid om nog beschikbare woningen van binnen te bekijken en hier de ruimte en het prachtige uitzicht te ervaren.

Alexander in Waarder (11.00 tot 13.00 uur)
In Waarder, midden in het Groene Hart, vind je het zeer duurzame project Alexander. De omgeving is heerlijk dorps en vooral heel groen! En ben je op zoek naar stadse voorzieningen, dan zijn Gouda en Woerden niet ver weg. Er zijn momenteel nog twee fraaie, energieneutrale eengezinswoningen te koop, inclusief volledig ingerichte voor- en achtertuin. Beiden zijn reeds opgeleverd, je kunt er dus bijna direct in.

Kom langs op 27 januari a.s.
Benieuwd naar één van deze of beide nieuwbouwprojecten? Kom op 27 januari langs in Waarder en/of Vianen. Je kunt beide projecten zonder afspraak op de aangegeven tijden bezoeken. Bij beiden staat de verkopend makelaar voor je klaar om je te verwelkomen en eventuele vragen te beantwoorden.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluiseiland Kop Noord?

Bekijk ook het project Sluiseiland Kop Noord

In verkoop
custom media
Meer informatie

Sluiseiland Kop Noord

Vianen

3 woningen beschikbaar
156m - 162m woonoppervlakte
€ 814.000 tot € 852.500