Nog twee fraaie appartementen beschikbaar in Havenkwartier fase 2

22 september 2023

De verkoop van de appartementen van Havenkwartier fase 2 in Nieuwegein is in volle gang. Er zijn momenteel nog twee fraaie appartementen beschikbaar: een heerlijk ruim 3-kamerappartement en een zeer royaal 4-kamerappartement.

Het nog beschikbare 3-kamerappartement (bnr 16) is met een woonoppervlakte van 100 m² heerlijk ruim. Het appartement ligt op de tweede woonlaag van het gebouw en heeft een eigen buitenruimte. Met een woonoppervlakte van 114 m² is het nog beschikbare 4-kamerappartement (bnr 5) nog ruimer. Dit appartement ligt op de eerste woonlaag van het gebouw en beschikt ook over een eigen buitenruimte. De buitenruimtes van beide appartementen bevinden zich aan de voorkant van het complex, waardoor je hier volop geniet van het uitzicht over het Merwedekanaal en de gezelligheid in de haven. De koopsom voor het 3-kamerappartement (bnr 16) bedraagt € 473.000,- v.o.n., die voor het 4-kamerappartement (bnr 5) € 535.000,- v.o.n.

Heerlijk wonen in Havenkwartier
Havenkwartier is een nieuwe, verrassende en groene woonwijk aan het Merwedekanaal en onderdeel van Rijnhuizen. In totaal komen hier 29 appartementen, 55 rij- en hoekwoningen, 14 twee-onder-één-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen. Ook komt er een nieuwe haven. Hier wordt het genieten geblazen! Bootjes dobberen in de haven en langs het water kwetteren en spetteren de vogels, terwijl jij geniet van een cappuccino in de zon op je fijne terras. Rijnhuizen is een groen en waterrijk gebied. Om het groen toegankelijker te maken wordt er een nieuw robuust oeverpark langs het Merwedekanaal gecreëerd. Dit park vormt straks samen met het bestaande water en groen in de wijk een prachtige, bio-diverse plek voor recreatie en ontspanning.

Interesse in wonen in Havenkwartier
Heb jij interesse in één van de nog beschikbare appartementen in Havenkwartier fase 2 of wil je graag weten wat Havenkwartier jou nog meer te bieden heeft? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaars. Zij staan je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Havenkwartier | Fase 2?

Bekijk ook het project Havenkwartier | Fase 2

In verkoop
custom media
Meer informatie

Havenkwartier | Fase 2

Nieuwegein

63m - 183m woonoppervlakte
€ 327.000 tot € 835.000