Nog enkele appartementen beschikbaar | PARCK030, Utrecht

25 mei 2019

Wil jij wonen op één van de mooiste plekjes in Leidsche Rijn, op slechts 15 minuten fietsen van de Utrechtse binnenstad en op loopafstand van station Terwijde? Dan is dit jouw kans! In het project PARCK030 zijn er nog enkele luxe huurappartementen beschikbaar. 

PARCK030 is een opvallend appartementencomplex met 43 luxe huurappartementen, verdeeld over twee woontorens. In de lage toren komen 12 appartementen variërend in grootte van circa 76 - 81 m². In de hoge toren komen 33 appartementen variërend in woonoppervlak van circa 66 - 114 m².  De appartementen zijn voorzien van een luxe keuken inclusief diverse apparatuur en fraai uitgevoerd sanitair. Daarnaast beschikken de appartementen allemaal over een balkon en een eigen parkeerplek in de parkeergarage. 

In PARCK030 woon je heerlijk ruim en vrij, met voor een groot aantal appartementen zelfs een geweldig uitzicht over het Waterwinpark. De bouw van het project is in volle gang. De oplevering staat gepland voor de zomer van 2019. Wordt dit binnenkort jouw nieuwe thuis?