Nog één woning beschikbaar | Blauwpoort, Vianen

11 februari 2019

Wil jij wonen op een uniek plekje in de binnenstad van Vianen? In het nieuwbouwproject Blauwpoort is het mogelijk! Maar wees er wel snel bij. Er is nog maar één woning beschikbaar van het type J. 

De tussenwoning van het type J kan naar eigen smaak ingedeeld worden. Vergeet de standaard plattegrond en laat jouw woondromen uitkomen. De woning biedt standaard een ruime woonkamer en een separate werkkamer op de begane grond. Geen behoefte aan een werkkamer? Een slaapkamer met badkamer is zo gemaakt. Wel thuis werken maar liever meer kamers op de eerste verdieping? Ook dat is geen probleem. De eerste verdieping kan zo ingedeeld worden dat er drie slaapkamers ontstaan. En vergeet ook de royale privétuin niet! Type J is te koop voor € 460.000,- v.o.n.

Blauwpoort bevindt zich midden in het historische centrum van Vianen. Voor de dagelijkse boodschappen ben je zo op de Voorstraat, maar ook een terrasje of een hapje eten kan prima in de oude binnenstad. Kortom, alle benodigdheden op steenworp afstand!