Laatste woningen beschikbaar | Wisselspoor fase 1, Utrecht

04 maart 2020

Wisselspoor: een stoere buurt, centraal gelegen en met veel groen! Inmiddels is het merendeel van de woningen verkocht. Er zijn nog enkele woningen (koopsom vanaf € 545.000,-) beschikbaar, dus grijp je kans!

Het industriële verleden van Wisselspoor is straks nog goed terug te zien: de wijk wordt gekenmerkt door prachtige hallen en sporen. In Wisselspoor komt een mix aan moderne en unieke woningen (stadsvilla’s, herenhuizen, drie-onder-één-kapwoningen en appartementen) met een stoer, industrieel karakter. Het is er autoluw en je vindt er mooie stedelijke parkjes, hofjes en pleintjes waar je elkaar kunt ontmoeten.

De meeste woningen zijn al verkocht, maar er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Bijvoorbeeld van het type stadswoning. De moderne en stoere stadswoningen hebben woonoppervlaktes variërend van 130 m2 tot 138 m2 en 3 of 4 slaapkamers. Verder zijn alle gevels uniek afgewerkt met baksteen, hout, metaal of keramiek. De beschikbare stadsvilla heeft een ruime achtertuin van 9 meter diep. Zowel de eerste als de tweede verdieping hebben aan de voor- en achterzijde een slaapkamer.

Wil jij zo’n prachtige woning in deze bijzondere buurt? Neem voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Wisselspoor Utrecht deelgebied 1 (woningen)?

Bekijk ook het project Wisselspoor Utrecht deelgebied 1 (woningen)

In verkoop
Meer informatie

Wisselspoor Utrecht deelgebied 1 (woningen)

Utrecht


€ 600.000 tot € 745.000
168 m2 - 199 m2 woonoppervlakte
4 woningen beschikbaar