Laatste Herenhuizen te koop in New Roots fase 1

13 december 2023

Zowel de bouw als de verkoop van New Roots fase 1 in Utrecht Leidsche Rijn Centrum zijn in volle gang. Van alle woningen in gebouw Wilg is al 95% verkocht. Het laatste aanbod in deze fase bestaat nog uit enkele fraaie vierlaagse Herenhuizen.

De vierlaagse Herenhuizen zijn met woonoppervlaktes variërend van circa 170 tot 192 m² en vier slaapkamers (en de mogelijkheid om uit te breiden naar zes slaapkamers) heerlijk royaal. Dankzij een extra verdiepingshoogte op de begane grond en een gedeelte van de woonruimte op de eerste verdieping, en mede door de grote glazen gevelpuien, geniet je hier van veel licht en een heerlijk ruimtelijk gevoel. De Herenhuizen hebben verder een berging in de woning en een externe berging in de ondergrondse garage van gebouw Wilg, waar je tevens de mogelijkheid hebt tot het kopen van een eigen parkeerplaats. Ook buiten geniet je volop in jouw ruime privé achtertuin. Deze grenst direct aan de gezamenlijke, groene binnentuin van circa 1.000 m, waardoor je achtertuin extra groot lijkt!

Ontdek via de woningzoeker op de projectwebsite in welke blokken van gebouw Wilg deze laatste Herenhuizen zich bevinden. Ook vind je hier bij 'Downloads' meer informatie over deze woningen, zoals de verkooptekeningen en technische omschrijving.

Droomwoning gevonden?
Heb jij in deze vierlaagse Herenhuizen in New Roots fase 1 jouw droomwoning gevonden? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom New Roots - Vrije sector | fase 1b?

Bekijk ook het project New Roots - Vrije sector | fase 1b

In verkoop
custom media
Meer informatie

New Roots - Vrije sector | fase 1b

Utrecht

78m - 192m woonoppervlakte
€ 427.500 tot € 950.000