Laatste 2-kamerappartementen te koop in New Roots fase 1a

24 juni 2023

Ben je op zoek naar een knus en gezellig nieuwbouwappartement in Leidsche Rijn Centrum met bouwgarantie? Dan is een 2-kamerappartement in New Roots fase 1a perfect voor jou! De bouw is afgelopen maart gestart en de laatste 2-kamerappartementen zijn te koop.

Je vindt de 2-kamerappartementen in blok B van gebouw Wilg aan de Zagrebstraat. De nog beschikbare appartementen hebben een woonoppervlakte van circa 48 m² met een ruim opgezette woonkamer met keuken van circa 20 m². Ze beschikken over één slaapkamer met een aangrenzende badkamer en een separaat toilet. Verder heb je als bewoner toegang tot de binnentuin en tot de twee gezamenlijke fietsenstallingen om je fiets te parkeren. De 2-kamerappartementen zijn nog te koop vanaf € 349.500,- v.o.n.

Groene binnentuin
Woongebouw Wilg krijgt een eigen binnentuin van circa 1.000 m² die rijk is aan groen, waar de gevels zijn begroeid en voorzien van vogelkastjes en de bomen en planten zorgvuldig zijn gekozen op basis van de dieren die in de omgeving vertoeven. De bomen en planten staan bovendien in de volle grond waardoor ze volop kunnen groeien. De binnentuin levert een enorme bijdrage aan de biodiversiteit in het gebied en aan jou een fijne plek om te vertoeven.

Interesse?
Zie jij jezelf hier al wonen en wil jij graag eigenaar worden van één van deze laatste, gezellige 2-kamerappartementen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Ook wanneer je graag meer wilt weten over deze appartementen staat de makelaar je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project New Roots - Betaalbare koopwoningen | fase 1a

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

New Roots - Betaalbare koopwoningen | fase 1a

Utrecht

33m - 82m woonoppervlakte
€ 239.500 tot € 355.000