In verkoop: royale appartementen Monaco, Nieuwegein

19 juni 2023

Aan de nieuwe promenade langs het water, midden in Nieuwegein, prijkt straks met trots Monaco. Een indrukwekkend en duurzaam appartementengebouw met 37 royale appartementen. De verkoop is in volle gang en er zijn momenteel nog verschillende appartementen te koop.

De appartementen in Monaco zijn heerlijk royaal. Er zijn 15 appartementen van 65 tot 100 m², 17 appartementen kennen een woonoppervlakte van 100 tot 135 m² en 5 penthouses zijn maar liefst 170 tot 180 m² groot. Ook buiten geniet je van ruimte. De buitenruimtes hebben namelijk een gemiddelde oppervlakte van 24 m². Rondom Monaco is het gezellig op de trappen richting de promenade, het stadsplein en de biodiverse binnentuin. Ga op de trap zitten of strijk neer op een van de terrasjes met vrij zicht op het water. Voor een boodschap, nieuwe outfit of avond uit wandel je zo Cityplaza Nieuwegein in. Kortom, Monaco biedt je een luxe, ontspannen stadsleven.

Ideale ligging
De bereikbaarheid van Monaco is perfect. De bus en de sneltram naar Utrecht stoppen praktisch om de hoek. Daarbij rijd je vanaf je privéparkeerplaats in de garage met 5 minuten de A2 op. Ook ligt het project gunstig ten opzichte van stad en natuur; de Nedereindse Plas en Park Oudegein zijn hier de spreekwoordelijke achtertuin. Dus ben je op zoek naar ruimte, gun je jezelf ongekende luxe en wil je in huis rust ervaren zonder iets van de stadse reuring te missen? Dan is Monaco in Nieuwegein de ideale plek!

Interesse?
Ben jij nieuwsgierig naar Monaco en benieuwd naar de actuele beschikbaarheid binnen dit nieuwbouwproject? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze vertelt je graag alles over de appartementen, mogelijkheden en het project.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Monaco?

Bekijk ook het project Monaco

In verkoop
custom media
Meer informatie

Monaco

Nieuwegein

15 woningen beschikbaar
65m - 180m woonoppervlakte
€ 362.500 tot € 935.700