Ervaar New Roots via een VR-tour

15 april 2023

Ben jij nieuwsgierig naar de locatie van New Roots in Utrecht Leidsche Rijn? Check dan snel de linkjes uit dit bericht en bekijk via een VR-tour de fantastische binnentuin, de prachtige groene omgeving of neem een kijkje in één van de herenhuizen.

New Roots komt op een schitterende locatie in Utrecht Leidsche Rijn Centrum, met alle voorzieningen op loopafstand. Denk aan winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg. Binnen New Roots komt een grote diversiteit aan woningen. Het nieuwbouwproject biedt dan ook voor ieder wat wils. Hierdoor ontstaat er een nieuwe, diverse en duurzame woonomgeving voor vele mensen. Op dit moment zijn de laatste betaalbare koopwoningen beschikbaar in New Roots fase 1a, nog diverse vrije sector koopwoningen in New Roots fase 1b en nog een aantal fraaie appartementen in New Roots - Villa Apartments.

Doe de VR-tour
Nieuwsgierig naar New Roots? Bekijk hier de VR-tour van de kleurrijke omgeving, de binnentuin en een herenhuis in New Roots en hier de VR-tour van de prachtige groene omgeving van New Roots - Villa Apartments en laat je verrassen door deze fantastische locatie!

Overtuigd?
Zie jij in New Roots jouw nieuwe woonomgeving en ben je benieuwd naar het beschikbare aanbod? Kijk dan op de projectwebsite of neem contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom New Roots - Vrije sector | fase 1b?

Bekijk ook het project New Roots - Vrije sector | fase 1b

In verkoop
custom media
Meer informatie

New Roots - Vrije sector | fase 1b

Utrecht

78m - 192m woonoppervlakte
€ 427.500 tot € 950.000