De Brugse Zoom in Nieuwerbrug aan den Rijn in verkoop

18 januari 2023

Heb jij altijd al gedroomd van een woning midden in de Randstad, met de beleving van wonen in het buitengebied? Grijp dan nu je kans! De verkoop van de woningen in De Brugse Zoom in Nieuwerbrug aan den Rijn is onlangs gestart.

In dit nieuwbouwproject vind je een variatie aan woningtypes op een mooie landelijke locatie. Er zijn drie-onder-één-kapwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen beschikbaar. Zie jij jezelf al ontspannen in de ruime tuin aan het water met een schitterend uitzicht over de weilanden? Zoek dan vooral niet verder! Naast de prachtige locatie biedt het nieuwbouwproject geweldige architectuur en comfort. Door de gevarieerde dakvormen met meerdere dak- en gevelkleuren, komt het diverse karakter van Nieuwerbrug prachtig naar voren.

Van alle gemakken voorzien
Alle woningen zijn standaard voorzien van een keuken, sanitair en tegelwerk en een vlonder aan het water. Daarnaast beschikken de twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen over twee parkeerplekken op eigen terrein. Op het gebied van duurzaamheid zijn de woningen helemaal voorbereid op de toekomst. Zo beschikken ze allemaal over een individuele bodemwarmtepomp in eigendom en een warmte terugwin ventilatiesysteem. Optioneel behoren zonnepanelen ook tot de mogelijkheid.

Prachtige omgeving
Waar kom je te wonen? Nieuwerbrug aan den Rijn is een historische plek, met alle nodige voorzieningen in de buurt. Een droom voor elke natuurliefhebber: ontdek de omgeving van het Groene Hart op de fiets, op het water of trek de wandelschoenen aan en ga erop uit!

Meer weten?
Wil je meer weten over de verkoop van de woningen van De Brugse Zoom? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. In een persoonlijk gesprek geeft de makelaar antwoord op al jouw vragen met betrekking tot dit nieuwbouwproject in Nieuwerbrug aan den Rijn.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Brugse Zoom?

Bekijk ook het project De Brugse Zoom

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Brugse Zoom

Nieuwerbrug aan den Rijn

8 woningen beschikbaar
155m - 171m woonoppervlakte
€ 515.000 tot € 835.000