Bouw Kop Zuid gestart | Sluiseiland, Vianen

03 september 2020

Op het Sluiseiland in Vianen is de bouw gestart van de 26 herenhuizen en 6 appartementen van Kop Zuid. De verwachting is dat de eerste woningen in het derde kwartaal van 2021 worden opgeleverd. Wil jij hier ook wonen? Check dan snel de actuele beschikbaarheid.

Op dit moment zijn er nog enkele riante herenhuizen (vanaf 111 m²) en één ruim appartement (100 m²) beschikbaar. De woningen zijn duurzaam en van alle gemakken voorzien. Elke woning in Kop Zuid is uniek. Er is diversiteit in de grootte, maar vooral ook in het uiterlijk van de woningen. Toch sluiten ze allemaal perfect op elkaar aan. De woningen worden zo gepositioneerd dat je de kwaliteit van de omgeving maximaal ervaart: volop zon en een prachtig uitzicht op het water, groen en de bestaande bomenstructuur. De herenhuizen zijn nog beschikbaar vanaf € 379.500,- v.o.n. De koopsom voor het appartement bedraagt € 429.500,- v.o.n.

Neem voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid in deze fase en de andere fase van Sluiseiland contact op met de verkopend makelaar, of kijk op de projectwebsite.