Blauwpoort: Levensloopbestendig wonen in het centrum van Vianen

28 april 2019

Ben jij, met het oog op de toekomst, op zoek naar een levensloopbestendige woning? Kijk dan eens naar het nieuwbouwproject Blauwpoort in het historische centrum van Vianen. Op de voormalige Kasteeltuin worden 6 unieke woningen gerealiseerd.

De woningen in Blauwpoort kunnen levensloopbestendig worden ingericht, met een mooie woonkamer én slaap- en badkamer op de begane grond. En boven nog twee slaapkamers én een tweede badkamer. De huizen zijn ideaal voor iedereen die nu al aan toekomstig woongenot denkt in de vorm van optimaal comfort, uiterst duurzaam én flexibele woonruimte die je kunt aanpassen aan jouw persoonlijke behoeften. Dat maakt deze woningen écht uniek! 

De binnenstad van het historische centrum van Vianen heeft alles te bieden. Vanuit dit kleinschalige project loop je binnen enkele minuten midden in het groen, maar heb je ook alle voorzieningen letterlijk om de hoek. Bijvoorbeeld voor de dagelijkse boodschappen, maar ook een terrasje pakken of een hapje eten kan prima in de oude binnenstad.