Voorinschrijving Rijnvliet fase 10B maandag 7 juni

29 mei 2021

Westelijk van Utrecht ligt een unieke wijk waar je perfect kunt wonen, werken, ondernemen en recreëren. Dichtbij de stad wonen in een ruime woning in een groene en waterrijke omgeving. Je vindt in Rijnvliet eigenlijk alles wat je nodig hebt.

Inmiddels is de inschrijving voor fase 10A gesloten. Mocht je niet tot één van de gelukkigen behoren, dan is er goed nieuws. De uitbreiding van Rijnvliet gaat door. Maandag 7 juni start de voorinschrijving op de woningen in fase 10B.

Je vindt in Rijnvliet, hét Nieuwe Tuindorp, eigenlijk alles wat je nodig hebt, zoals een basischool, een groot sportpark met voetbal- en hockeyvelden, (overdekte) tennisbanen, een rugbyclub en een manege. Heel uitnodigend is de grote Strijkviertelplas met een fijn zwemstrand. In de nabijheid zijn ook het groene, uitgestrekte Maximapark, een ziekenhuis en uiteraard complete winkel- en leisure centra aanwezig. Echt bijzonder is de Metaal Kathedraal, een culturele broedplaats op het snijvlak van ecologie, kunst en samenleving.

Je fietst vanuit de wijk in 20 minuten over de nieuwe Daphne Schippersbrug naar de binnenstad van Utrecht. Of je neemt de snelle OV-verbinding, die je zo in hartje stad brengt. Daar is elke dag veel te beleven voor alle leeftijden. Utrecht is niet alleen een stad voor vrijwel alle studies, maar ook zeer geliefd vanwege zijn fraaie oude centrum waar vele en bijzondere winkels te vinden zijn.

Interesse? Meld je aan om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en zet maandag 7 juni met een uitroepteken in je agenda! 

Bekijk ook het project Rijnvliet West

In verkoop
custom media