Verkoop New Roots fase 2 start aanstaande zaterdag

30 augustus 2023

Aanstaande zaterdag 2 september is het zover: de start verkoop van de 92 woningen in gebouw Kers van New Roots fase 2 in Utrecht. Je bent zaterdag tussen 11.00 en 13.00 uur van harte welkom op het kantoor van de verkopend makelaar (Castellumlaan 6R in De Meern).

Het verkoopteam staat zaterdag voor je klaar om je alles te vertellen over deze tweede fase van New Roots, de woningen die in verkoop komen en over de fantastische locatie in Leidsche Rijn Centrum. Daarnaast krijg je de verkoopdocumentatie mee naar huis, zodat je thuis op je gemak alle informatie nog eens kunt nalezen.

Inschrijven voor New Roots fase 2
Na de start verkoop aanstaande zaterdag is het vanaf maandag 4 september a.s. 12.00 uur mogelijk om je via de projectwebsite in te schrijven voor jouw favoriete woning(en). Dit kan tot maandag 11 september a.s. 12.00 uur. Daarna worden de woningen toegewezen. Ben jij één van de gelukkigen, dan neemt het verkoopteam telefonisch contact met je op. Indien je geen woning krijgt toegewezen, dan word je op de reservelijst geplaatst. Je ontvangt daarover een mail.

Nog vragen?
Heb je na de start verkoop nog vragen of heb je hulp nodig bij het inschrijven voor jouw favoriete woning? De verkopend makelaar helpt je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom New Roots | fase 2 te Utrecht?

Bekijk ook het project New Roots | fase 2 te Utrecht

In verkoop
custom media
Meer informatie

New Roots | fase 2 te Utrecht

Utrecht

92 woningen beschikbaar
28m - 177m woonoppervlakte
€ 209.500 tot € 845.000