Start verkoop 19 oktober a.s. | Rijnvliet fase 9, Utrecht

14 oktober 2020

Maandag 19 oktober a.s. is het zover! Dan start de verkoop van Rijnvliet fase 9. Vanaf 12.00 uur kun je je via de projectwebsite inschrijven voor jouw favoriete woning van dit nieuwbouwproject in Utrecht. De inschrijving loopt tot woensdag 28 oktober a.s.

In Rijnvliet fase 9 worden 18 woningen gerealiseerd in diverse woningtypes. Het aanbod bestaat uit tweekappers, tussenwoningen en hoekwoningen (met en zonder garage). Met woonoppervlaktes variërend van 131 tot 178 m² en een ruime tuin bieden deze woningen je een fijne plek om te wonen. En het leuke is… Het voedselbos ligt hier tegenover jouw voordeur. De woningen zijn beschikbaar vanaf € 429.000,- v.o.n.

Rijnvliet ligt westelijk van Utrecht. Het is een unieke wijk waar je perfect kunt wonen, werken, ondernemen en recreëren. Hier woon je dicht bij de stad, in een groene en waterrijke omgeving. Je vindt er alles wat je nodig hebt, zoals een basischool, een groot sportpark met voetbal- en hockeyvelden, (overdekte) tennisbanen, een rugbyclub en een manage. Heel uitnodigend is de grote Strijkviertelplas met een fijn zwemstrand. In de nabijheid zijn ook het groene Maximapark, een ziekenhuis en complete winkel- en leisure centra aanwezig.

Spreekt wonen in Rijnvliet fase 9 jou aan? Noteer dan voor 19 oktober a.s. 12.00 uur de start verkoop in je agenda en schrijf je vanaf dat moment in voor jouw favoriete bouwnummer.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Rijnvliet fase 9?

Bekijk ook het project Rijnvliet fase 9

In verkoop
Meer informatie

Rijnvliet fase 9

Utrecht


€ 429.000 tot € 687.000
131 m2 - 178 m2 woonoppervlakte