Schrijf je nu in voor Cartesius - Nicoya!

24 april 2023

Het start verkoopevent voor Cartesius - Nicoya van afgelopen woensdag was een groot succes. Vele geïnteresseerden kwamen op het event af om zich te laten informeren over deze nieuwe gezonde en duurzame stadswijk in Utrecht. Ook interesse in wonen in Nicoya?

In Nicoya komen 25 ruime stadswoningen in Costa en 50 luxe 2-, 3- en 4-kamerappartementen en vier maisonnettes in Coco & Cobana.

Be Costa
De 25 exclusieve stadswoningen in Costa bieden jou met woonoppervlaktes variërend van 160 tot 208 m² meer dan genoeg ruimte voor jouw hele gezin. Ze beschikken over twee tot vier slaapkamers en openslaande deuren naar een eigen tuin. Alle stadswoningen grenzen daarnaast aan de gemeenschappelijke, groene binnentuin. Van de 25 stadswoningen zijn er momenteel acht in verkoop. Lees meer over Costa.

Be Coco & Be Cobana
De vier unieke maisonnettes en 50 luxe appartementen, waarvan vier penthouses, van Coco & Cobana sluiten helemaal aan op al jouw woonwensen. Ze variëren in grootte van 58 tot maar liefst 155 m² en beschikken over een balkon met uitzicht of een heerlijk tuin. Jong of oud, alleen of samen, of misschien juist met een gezin? In Coco & Cobana vind je absoluut een geschikt appartement voor jou! Lees meer over Coco & Cobana.

Droomwoning gevonden in Nicoya?
Heb jij in Nicoya jouw ideale stadwoning of appartement gevonden? Wacht dan niet langer en schrijf je in voor jouw favoriet(en). Dit kan via de projectwebsite tot woensdag 10 mei a.s. 12.00 uur, daarna worden de woningen toegewezen. Kom je er niet uit? Eén van de makelaars helpt je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cartesius - Nicoya?

Bekijk ook het project Cartesius - Nicoya

In verkoop
custom media
Meer informatie

Cartesius - Nicoya

Utrecht

39 woningen beschikbaar
58m - 208m woonoppervlakte
€ 430.000 tot € 1.280.000