Reminder start verkoop | De Veiling, Utrecht

10 juli 2019

Niet vergeten! Volgende week woensdag 17 juli start de verkoop van de woningen en appartementen van het nieuwbouwproject De Veiling in Utrecht. Kom langs bij het Informatiecentrum Leidsche Rijn en laat je uitgebreid informeren over dit project. 

In het nieuwbouwproject De Veling komen in totaal 149 woningen verdeeld over 20 appartementen en 129 grondgebonden woningen. Door de diversiteit aan woningen en de gunstige ligging van het plan, is wonen in De Veiling zeer aantrekkelijk. In Leidsche Rijn Centrum kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen, maar ook de Utrechtse binnenstad met al zijn voorzieningen is niet ver weg. De Veiling ligt zeer centraal in Nederland, waardoor alle grote steden goed bereikbaar zijn. In een paar minuten zit je op de A2 en de A12 naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag.

Kom 17 juli naar de start verkoop en kom meer te weten over dit project. De start verkoop vindt tussen 17.30 en 19.00 uur plaats in het Informatiecentrum Leidsche Rijn aan de Verlengde Hogeweidebaan 1 in Utrecht. De verkoopbrochure ligt hier voor je klaar. Ook zijn vanaf dat moment de prijzen per bouwnummer bekend. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Veiling fase 1 en 3?

Bekijk ook het project De Veiling fase 1 en 3

In verkoop
Meer informatie

De Veiling fase 1 en 3

Utrecht


€ 401.000 tot € 545.000
113 m2 - 157 m2 woonoppervlakte
14 woningen beschikbaar