Pre-sale Smakkelaarspark | Havengebouw gestart

15 februari 2024

De pre-sale van de eerste 22 appartementen en studio’s in Smakkelaarspark, oftewel Spark, is gestart! Laat de kans op een energiezuinig en duurzaam appartement of studio aan dit bijzondere stadspark in hartje Utrecht niet aan je voorbijgaan.

Je houdt van de dynamiek van het stadsleven. Je houdt van groen om je heen. Je zoekt rust en ruimte in een leuk, betaalbaar appartement. Het Havengebouw is voor jou dé plek waar dat allemaal bij elkaar komt. In het ontwerp van het Havengebouw komen creativiteit en wetenschap samen om een verantwoorde leefomgeving te creëren. Het Havengebouw is een toekomstbestendig en gezond gebouw waarin alle woningen een A+++ energielabel hebben. De combinatie van innovatieve ideeën, materialen en technieken laat je ervaren dat groen, duurzaam en doordacht wonen gewoon heel erg leuk kan zijn.

Comfortabele studio's en appartementen
Het aanbod van de eerste 22 beschikbare woningen in Smakkelaarspark bevindt zich in het Havengebouw en bestaat uit diverse studio's en 2- en 3-kamerappartementen. Alle appartementen zijn comfortabel, met uitzicht op het park en de binnenstad, met veel daglicht en ontworpen om duurzaam en energieneutraal te wonen. De meeste woningen hebben een eigen buitenruimte en alle bewoners hebben sowieso toegang tot het royale, gezamenlijke dakterras. En: als je het gebouw verlaat, sta je meteen in het park. Het Havengebouw is een duurzaam en toekomstbestendig appartementengebouw welke fraai uitkijkt over het park en de stad.

Wonen in Smakkelaarspark betekent elke dag thuiskomen op een plek die verrast door de karakteristieke architectuur, het vele groen en de weldadige rust. Smakkelaarspark is een onverwacht gezonde woon- en leefomgeving in het hart van een stad die bruist van de energie.

Schrijf je nu in!
Schrijf je nu in voor de pre-sale van de eerste woningen in het Havengebouw! Door middel van jouw inschrijving tijdens deze pre-sale fase heb je een streepje voor tijdens de verkoop die in het eerste kwartaal van 2024 plaatsvindt. Via het online inschrijfformulier in de woningfinder op de projectwebsite kun je je vanaf nu inschrijven voor maximaal 5 appartementen van jouw voorkeur*. Op maandag 18 maart a.s. om 12:00 uur sluit de inschrijving voor de pre-sale.

Meer weten?
Heb je vragen over dit nieuwbouwproject in hartje Utrecht? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze helpt je graag verder.

*De genoemde prijzen zijn indicatief. De definitieve prijzen worden later bekend.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Smakkelaarspark | Havengebouw?

Bekijk ook het project Smakkelaarspark | Havengebouw

In verkoop
custom media
Meer informatie

Smakkelaarspark | Havengebouw

Utrecht

22 woningen beschikbaar
43m - 60m woonoppervlakte
€ 285.000 tot € 465.000