Open Huis Alexander op 18 augustus a.s.

16 augustus 2023

Ben jij nieuwsgierig naar nieuwbouwproject Alexander in Waarder en wil je de inmiddels opgeleverde woningen graag van binnen bekijken? Kom dan aanstaande vrijdag langs tijdens het Open Huis. Je bent dan tussen 15.00 en 17.00 uur van harte welkom op de projectlocatie.

De bouw van de duurzame woningen in Alexander is inmiddels afgerond en de woningen zijn afgelopen maand opgeleverd. Dit geeft je dus de unieke kans om de laatste, nog beschikbare woningen van binnen te bekijken. En heb je dan hier je droomwoning gevonden, dan heb je nog een ander groot voordeel: je kunt hier namelijk al op zeer korte termijn wonen! Zodra de financiën rond zijn, kun je gelijk naar de notaris om de sleutel van je nieuwe woning in ontvangst te nemen.

Dus zoek je een duurzame woning met veel ruimte, waar je ook nog eens snel kunt wonen? Kom dan aanstaande vrijdag langs op de projectlocatie in Waarder en laat je verrassen door Alexander. Het verkoopteam staat voor je klaar om je alles te vertellen over laatste beschikbare woningen en al jouw vragen te beantwoorden. Tot dan!

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Alexander

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Alexander

Waarder

129m - 143m woonoppervlakte
€ 494.910 tot € 631.630