Open huis 24 november | James Apartments, Nieuwegein

21 november 2018

James is een splinternieuw, modern appartementencomplex in Nieuwegein. De levendige woonbuurt met allerlei voorzieningen op loop- en fietsafstand maakt dat dit complex zeer populair is onder singels en stellen. Wil jij graag een kijkje nemen in het gebouw? Op 24 november (van 11:00 tot 13:00 uur) ben je van harte welkom aan de Wattbaan 50 in Nieuwegein om zelf de sfeer te proeven.

James Apartments is een volledig getransformeerd kantoorpand in een levendige woonbuurt in Nieuwegein. Het stadscentrum van Nieuwegein, het overdekte winkelcentrum City Plaza met tal van winkels, het busstation en sportvoorzieningen zijn hierdoor allemaal op loopafstand. Bovendien ben je met de tram of bus binnen 20 minuten op Utrecht Centraal. 

De woonoppervlakte van de appartementen varieert van 50 tot 80 m². Elk appartement is voorzien van een moderne keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur, luxe badkamer, ruime tuin of extra groot balkon en een eigen berging. Ook is er volop parkeerruimte rondom het complex. 

Inschrijven is mogelijk tot maandag 26 november 12:00 uur. Eerst even een kijkje nemen? Kom dan naar het Open Huis op 24 november!