Open dag Alexander op 12 mei a.s.

04 mei 2023

Ben jij benieuwd naar de duurzame nieuwbouwwoningen en de locatie van Alexander in Waarder? Kom dan naar de Open dag op vrijdag 12 mei a.s. Tijdens de Open dag krijg je de mogelijkheid om de waterrijke omgeving te bekijken en de woningen van binnen te bekijken.

Alexander is een exclusief en kleinschalig nieuwbouwproject in een fijne dorpse en vooral groene omgeving. En dankzij de ligging vlak aan de A12 is de dynamiek van diverse omliggende steden, zoals Woerden, Bodegraven en Gouda, nooit ver weg!

De woningen in het nieuwbouwproject zijn gasloos en beschikken over het energielabel A++++. Dit betekent dat je hier bij normaal gebruik energieneutraal kunt wonen. Ook zijn de woningen meer dan luxe afgewerkt. Met een fraaie steiger in de achtertuin, royale glaspuien met openslaande tuindeuren, vloerverwarming op alle verdiepingen én een luxe badkamer, bieden de woningen jou een fijn en comfortabel thuis! De bouw is inmiddels vergevorderd. De woningen worden medio juli 2023 al opgeleverd.

Nieuwsgierig?
Meld je aan voor de open dag! Je bent op 12 mei tussen 15.00 en 17.00 uur van harte welkom om langs te komen. Meld je van tevoren aan bij de verkopend makelaar door te bellen naar 0348 - 488005 of te mailen naar woerden@dekoningwonen.nl.

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Alexander

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Alexander

Waarder

129m - 143m woonoppervlakte
€ 494.910 tot € 631.630