Kom langs in Cartesius op 6 september a.s.

03 september 2023

Zoek je een fijne stadswoning met veel woonruimte, een luxe appartement of juist een woning met veel buitenruimte? Dan is Cartesius in Utrecht de 'place to be’. Kom op 6 september a.s. langs en laat je door het verkoopteam volledig informeren over dit project.

Cartesius is een unieke plek om te wonen en gezond en duurzaam te leven. In Nicoya vind je luxe koopappartementen vanaf € 435.000,- en exclusieve stadswoningen vanaf € 1.040.000,-. De bouw van de appartementen en stadswoningen is op dit moment in volle gang. Naar verwachting zal de oplevering in het vierde kwartaal van 2025 plaatsvinden.

Tijdens het inloopmoment voor de woningen in Nicoya staat het deskundig verkoopteam voor je klaar om je te informeren over het project, het beschikbare woningaanbod en om al jouw vragen over het nieuwbouwproject te beantwoorden. Daarnaast is het ook mogelijk om een kijkje te nemen op de bouwplaats, waar binnenkort misschien wel jouw toekomstige thuis staat.

Praktische informatie voor het inloopmoment
Waar: CAB Utrecht
Locatie: Cartesius Utrecht Projectkantoor, 1e etage
Adres: Rondom 90A, 3534 BA Utrecht
Tijd: 16.00 uur tot 18.00 uur

Aanmelden voor het inloopmoment is niet nodig, dus kom gezellig binnenlopen. Het verkoopteam staat klaar om je te verwelkomen in Cartesius!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cartesius - Nicoya?

Bekijk ook het project Cartesius - Nicoya

In verkoop
custom media
Meer informatie

Cartesius - Nicoya

Utrecht

39 woningen beschikbaar
58m - 208m woonoppervlakte
€ 430.000 tot € 1.280.000