Geniet komende zomer van jouw appartement in Sluiseiland Kop Noord

15 maart 2023

Ben jij op zoek naar een royaal nieuwbouwappartement waar je al komende zomer kunt wonen? Kijk dan eens naar nieuwbouwproject Sluiseiland Kop Noord in Vianen. Hier zijn nog enkele zeer royale appartementen te koop met een schitterend weids uitzicht.

De appartementen van Sluiseiland Kop Noord komen op het meest rustige deel van Sluiseiland. Hier geniet je dus optimaal van de rust en de ruimte. En ook van het water, de bootjes die voorbij varen en de mooie groene omgeving. Hier ken je geen haast en voelt vrije tijd als vakantie. Wil je er juist op uit en de drukte opzoeken, dan is de historische binnenstad van Vianen om de hoek.

Nog enkele royale appartementen te koop
Met woonoppervlaktes variërend van 134 tot 162 m² bieden de nog beschikbare appartementen je een zee aan ruimte. En met een royale en lichte living en keuken, drie slaapkamers, een luxe badkamer en een separaat toilet zijn ze meer dan compleet! Daarnaast beschik je ook nog eens over een prachtig uitzicht. Zo kijk je vanuit de appartementen aan de zuidkant uit over het eiland en de sluizen, aan de noordkant over de Lek en het Merwedekanaal en aan de westkant over het historisch centrum van Vianen en de uiterwaarden. Dat wordt elke dag weer genieten!

Interesse?
Heb jij interesse in Sluiseiland Kop Noord en ben je benieuwd welke appartementen nog beschikbaar zijn? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. In een vrijblijvend gesprek vertelt deze jou graag wat Sluiseiland Kop Noord jou te bieden heeft.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluiseiland Kop Noord?

Bekijk ook het project Sluiseiland Kop Noord

In verkoop
custom media
Meer informatie

Sluiseiland Kop Noord

Vianen

1 woning beschikbaar
156m - 162m woonoppervlakte
€ 847.000 tot € 852.500