Dit voorjaar in verkoop: Lotus, Nieuwegein

21 februari 2024

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de uitwerking van nieuwbouwproject Lotus in Nieuwegein: 22 royale koopwoningen in drie verschillende woningtypes, in een mooie groene omgeving. Naar verwachting gaat de verkoop dit voorjaar van start.

Je kunt in Lotus straks kiezen voor een drielaagse woning met uitzicht over het park, voor een royale vierlaagse woning die volop ruimte biedt voor een praktijk aan huis of voor één van de twee specials. Alle woningen worden uitermate duurzaam en energiezuinig gebouwd, waarbij nul-op-de-meter het uitgangspunt is. Dit betekent dat je hier straks kunt genieten van een hoog wooncomfort en betaalbare energielasten.

Heerlijk groen wonen
Alles is groen in Lotus; niet alleen de woningen, maar ook de omgeving. Gemengde hagen, een tiny forest, houten details en een collectieve kas zijn zomaar enkele elementen die er voor zorgen dat je in Lotus bewust kunt leven met groen en het milieu. De woningen krijgen veel glas, materialen die mooi verouderen en expressieve entrees, aangevuld met een groene aankleding. Daarnaast komen de woningen rondom een collectieve binnentuin waar je elkaar kunt ontmoeten en heerlijk ontspannen.

Blijf op de hoogte van dit nieuwbouwproject
Spreekt wonen in Lotus jou aan en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, waaronder de start verkoopdatum. Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde van dit nieuwbouwproject. We houden je dan via onze nieuwsbrief op de hoogte.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Lotus?

Bekijk ook het project Lotus

Toekomstig
custom media