Cartesius Utrecht: genieten, ontspannen én wonen in het groen

17 december 2023

Woon jij graag dicht bij het centrum van Utrecht en toch in een groene stadsoase vol rust en natuur? Bekijk dan nu het beschikbare aanbod van woningen in Cartesius - Nicoya die nu in verkoop zijn. Dit nieuwbouwproject biedt jou precies wat jij zoekt!

Natuurlijke elementen als het strand, de bergen, het bos en ook een stadspark hebben één ding gemeen: ze hebben een meditatieve werking en verlagen stress. Je voelt je ontspannen en kijkt met een frisse, relaxte blik de wereld in. Ideale plekken om te wonen dus. Kies daarom voor Cartesius in Utrecht, want hier wordt de natuur terug in de stad gebracht. In het Cartesius Park midden in de wijk vind je rust en ontsnap je aan alle drukte van de stad. In de groene lus rondom Cartesius werk je zonder problemen aan je dagelijkse beweging of geniet je van het unieke voedselbos.

Ontdek het actuele aanbod
Past wonen in een groene stadsoase bij jouw woonwensen? Bekijk het actuele woningaanbod van Cartesius - Nicoya op de projectwebsite of maak een afspraak met één van de makelaars voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cartesius - Nicoya?

Bekijk ook het project Cartesius - Nicoya

In verkoop
custom media
Meer informatie

Cartesius - Nicoya

Utrecht

47 woningen beschikbaar
58m - 208m woonoppervlakte
€ 430.000 tot € 1.280.000