Verwachte oplevering De Nieuwe Defensie blok 3A vervroegd

04 februari 2024

Goed nieuws voor alle kopers en belangstellenden van De Nieuwe Defensie blok 3A in Utrecht: het verwachte moment van oplevering is vervroegd! De prognose is dat de woningen en appartementen van blok 3A in het tweede kwartaal van 2026 worden opgeleverd.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de parkeergarage, die zowel onder blok 3A als 3B komt. Vervolgens zal de focus liggen op de bouw van blok 3A. Deze zal worden opgeleverd inclusief het bijbehorende deel in de parkeergarage.

Interesse in wonen in De Nieuwe Defensie?
Wil jij ook graag wonen in deze duurzame stadswijk vlak bij het gezellige centrum van Utrecht? Dan biedt De Nieuwe Defensie je nog diverse mogelijkheden. Bijvoorbeeld in blok 3A waar je nog keuze hebt uit verschillende woningen en appartementen. Wat denk je bijvoorbeeld van een ruim appartement L, XL of XXL of juist een knus 2-kamerappartement? Ook een woning met tuin behoort nog tot de mogelijkheden, evenals een benedenwoning met twee woonlagen. Bekijk het actuele aanbod op de projectwebsite of neem contact op met de verkopend makelaar.

Naast het huidige aanbod in blok 3A is blok 3B ook in aantocht. Deze fase gaat naar verwachting in de loop van 2024 in verkoop.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Nieuwe Defensie blok 3A?

Bekijk ook het project De Nieuwe Defensie blok 3A

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Nieuwe Defensie blok 3A

Utrecht

67 woningen beschikbaar
54m - 177m woonoppervlakte
€ 355.000 tot € 905.000