Verkoop De 7 van Kovelaar gaat starten!

23 mei 2024

Het heeft iets langer geduurd dan verwacht, maar inmiddels kunnen we melden dat de definitieve verkoop van nieuwbouwproject De 7 van Kovelaar in Utrecht gaat starten. En wel vandaag, donderdag 23 mei, om 17.00 uur!

Vanaf de start verkoop is het mogelijk om je via de projectwebsite in te schrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur. Dit kan tot uiterlijk dinsdag 4 juni a.s. 17.00 uur. Daarna is het niet meer mogelijk om een inschrijving te starten. In de week na de sluiting worden de woningen toegewezen.

Zeven heerlijke eengezinswoningen
In De 7 van Kovelaar kun je in alle rust genieten van het Utrechtse stadsleven. Het kleinschalige nieuwbouwproject met zeven ruime energiezuinige eengezinswoningen komt aan de Kovelaarsstraat, op korte afstand van de bruisende binnenstad. De doodlopende straat is verscholen in het groen en biedt daarom alle rust en ruimte, zonder in te leveren op stadse voorzieningen. Of je nu starter bent, een gezin hebt of geniet van een welverdiend pensioen: aan de Kovelaarstraat voel je je thuis!

Het woningaanbod bestaat uit drie verschillende woningtypes met twee of drie woonlagen. De prachtige woningen variëren van 109 tot 135 m². Allen zijn zonovergoten door de grote raampartijen en uitgerust met heerlijke buitenruimtes en een eigen parkeerplaats. Duurzaamheid en comfort staan hoog in het vaandel. Zo worden alle woningen opgeleverd met vloerverwarming, een warmtepomp, zonnepanelen en zeer goede isolatie.

Financiële scan
Bij de definitieve verkoop van De 7 van Kovelaar is het mogelijk om een financiële scan te uploaden. Dit is uiteraard niet verplicht, maar omdat jij de verkoper meer zekerheid geeft met inzicht in jouw financiële situatie, krijg je bij de toewijzing van de woningen een streepje voor op andere inschrijvers zonder financiële scan. Neem voor het opmaken van een financiële scan of andere financiële vragen contact op met een hypotheekadviseur.

Meer weten?
Heb je vragen over dit nieuwbouwproject of de definitieve inschrijving? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De 7 van Kovelaar?

Bekijk ook het project De 7 van Kovelaar

In verkoop
custom media
Meer informatie

De 7 van Kovelaar

Utrecht

7 woningen beschikbaar
109m - 135m woonoppervlakte
€ 685.000 tot € 759.000