Verkoop appartementen NieuwGruttersHof gestart!

23 februari 2023

De verkoop van de 16 appartementen van NieuwGruttersHof in Utrecht is gestart. Je kunt je nu via de projectwebsite definitief inschrijven voor de bouwnummers van jouw voorkeur. De inschrijving sluit op woensdag 8 maart a.s. om 12.00 uur.

De locatie van de appartementen aan de Gruttersdijk kan niet beter: die bevindt zich in Vogelenbuurt, aan de rand van het oude centrum van Utrecht met alle voorzieningen op loopafstand! Daarnaast woon je op deze ideale locatie ook nog eens zeer duurzaam en energieneutraal. Een perfecte combinatie! De appartementen in NieuwGruttersHof voldoen aan de laatste milieueisen. Op het dak worden zonnepanelen aangebracht en je woning wordt verwarmd door middel van een warmtepomp. Alle appartementen zijn dan ook gasloos en worden voorzien van comfortabele vloerverwarming.

Verhuizen op korte termijn
De 16 appartementen van NieuwGruttersHof zijn al in aanbouw en de bouw verloopt zeer voorspoedig. De verwachting is dat de appartementen dit voorjaar worden opgeleverd. Zo kun jij dus al snel verhuizen naar je nieuwe appartement zonder dubbele maandlasten.

Schrijf je in!
Wil jij wonen in NieuwGruttersHof, op een ideale locatie vlak bij de Utrechtse binnenstad? Schrijf je dan nu via de projectwebsite in voor jouw favoriete appartement(en). Meer weten? De verkopend makelaar staat je graag te woord.