Studio’s en 2-kamer appartementen in New Roots fase 1a

26 november 2022

Ben jij op zoek naar een nieuwbouwappartement in Utrecht? Kijk dan eens naar New Roots fase 1a. In dit nieuwbouwproject op een prachtige locatie in Leidsche Rijn Centrum zijn nog een aantal studio's, 2-kamer appartementen en 2-kamer appartementen XL te koop!

Heerlijke studio’s
De studio’s in New Roots fase 1a hebben een woonoppervlakte van circa 33 m² en bevinden zich in de plint van de blokken F en H van gebouw Wilg. Ze hebben een hoge plafondhoogte. Hierdoor worden er studio's gerealiseerd die alles in zich hebben om als starter prettig te wonen en leven.

Ruime 2-kamer appartementen
De 2-kamer appartementen in blok B van gebouw Wilg zijn met een woonoppervlakte van circa 48 m² ruim. De appartementen beschikken over één slaapkamer met een aangrenzende badkamer, een separaat toilet en een ruim opgezette woonkamer met keuken.

2-kamer Appartementen XL met balkon
Met een woonoppervlakte van circa 60 tot 62 m² zijn de 2-kamer appartementen XL fijn om in te wonen. Ze bevinden zich in blok F van gebouw Wilg en worden gekenmerkt door de ruime opzet van de woonkamer met keuken. Ten opzichte van de 2-kamer appartementen hebben deze appartementen naast een ruimer woonoppervlak een balkon grenzend aan de woonkamer.

Interesse?
Heb je interesse in één van de nog beschikbare studio's of 2-kamer appartementen van New Roots fase 1a (koopsom vanaf € 239.500 v.o.n.). Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze staat je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project New Roots - Betaalbare koopwoningen | fase 1a

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

New Roots - Betaalbare koopwoningen | fase 1a

Utrecht

33m - 82m woonoppervlakte
€ 239.500 tot € 355.000