Start verkoop laatste fase Havenkwartier op 4 april a.s.

01 april 2024

Op donderdag 4 april a.s. start de verkoop van fase 1B van Havenkwartier in Nieuwegein, met 46 extreem energiezuinige woningen met minimaal 3 slaapkamers. Deze fase is jouw laatste kans om een woning te bemachtigen in deze mooie groene en waterrijke nieuwbouwwijk.

De woningen in deze laatste fase van Havenkwartier krijgen een karakteristieke uitstraling, net als de andere woningen die in deze nieuwbouwwijk komen. Ze zijn stuk voor stuk heerlijk ruim met minimaal 3 slaapkamers én plek voor nog een extra slaap- of werkkamer. Verder zijn de woningen extreem energiezuinig en onder andere voorzien van een bodemwarmtepomp en zonnepanelen. Alle woningen hebben een mooie ligging; aan of nabij de prachtig ingerichte haven, waar nog enkele ligplaatsen voor een sloep beschikbaar zijn. Naast het havenplein komt een groenzone, waar kinderen straks heerlijk kunnen spelen.

Kom naar de start verkoop avond
Spreekt wonen in Havenkwartier jou aan en wil je graag meer weten? Kom dan aanstaande donderdag 4 april naar de start verkoop. Deze vindt tussen 19.00 en 20.30 uur plaats bij Green Village aan de Blokhoeve 7 in Nieuwegein (vrije inloop). De verkopend makelaars staan hier voor je klaar om je te informeren over dit nieuwbouwproject en om al jouw vragen te beantwoorden.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Havenkwartier | Fase 1B?

Bekijk ook het project Havenkwartier | Fase 1B

In verkoop
custom media
Meer informatie

Havenkwartier | Fase 1B

Nieuwegein

45 woningen beschikbaar
105m - 196m woonoppervlakte
€ 449.000 tot € 850.000