Start verkoop Jutfasehof Utrecht op 11 mei a.s.

30 april 2023

Dicht bij de gezellige binnenstad, aan de Jutfaseweg in de Utrechtse Rivierenwijk, komt Jutfasehof. Een nieuwbouwproject met een diversiteit aan koopwoningen, zoals herenhuizen, stadswoningen en appartementen. De verkoop van het project gaat op 11 mei a.s. van start.

In Jutfasehof worden in totaal 35 koopwoningen gerealiseerd in verschillende prijsklassen. Hou je van ruimte en luxe, dan is één van de 11 stijlvolle herenhuizen wat voor jou! Past een compacte grondgebonden woning meer bij jouw woonwensen? Kies dan voor één van de 7 geschakelde stadswoningen met wel 4 (slaap)kamers. Daarnaast komen er grenzend aan de Jutfaseweg ook nog 17 appartementen in een kleinschalig complex. Alle woningen zijn energieneutraal, goed geïsoleerd en krijgen een hoogwaardige afwerking. In een woning in Jutfasehof woon je dus duurzaam en ben je helemaal klaar voor de toekomst!

Wonen aan een groen hof
Midden in Jutfasehof komt een groen hof, een parkachtige plek waar je kunt ontspannen en volop kunt genieten van de ruimte. Het ontwerp voor het hof zal in overleg met de toekomstige bewoners worden gemaakt. Ruimte voor bomen en groen, speeltoestellen of een klimboom voor de kinderen, of diverse zitplekken en een gemeenschappelijke pizzaoven; het is allemaal mogelijk. Het wordt in ieder geval een plek waar je je buren kunt ontmoeten en waar kinderen kunnen spelen in het groen. Kortom, dit wordt de plek om samen te genieten van stadse gezelligheid!

Kom naar de start verkoop
Zie jij in Jutfasehof wellicht jouw nieuwe woonlocatie? Kom op donderdag 11 mei a.s. tussen 18.00 en 19.30 uur naar de start verkoop. Deze vindt plaats bij Camping Ganspoort aan de Helling 87 in Utrecht. Het verkoopteam staat voor je klaar om je meer te vertellen over dit project en de mogelijkheden. Ook ligt er een verkoopbrochure voor je klaar, die je thuis op je gemak nog even door kunt nalezen. Je bent van harte welkom!

Na de start verkoop heb je tot 22 mei a.s. (12.00 uur) de tijd om je in te schrijven via de projectwebsite, in dezelfde week worden de woningen toegewezen. Jouw kans op een woning in Jutfasehof vergroten? Voeg dan straks een financiële scan toe aan je inschrijving.