Start verkoop Haagstede fase 2 in Maarssenbroek op 23 november a.s.

20 november 2023

In Maarssenbroek verrijst de nieuwe woonwijk Haagstede. Er worden in totaal 139 woningen gerealiseerd in verschillende varianten. De verkoop van fase 2, met 53 comfortabele en duurzame rij-, hoek- en twee-onder-één-kapwoningen start aanstaande donderdag.

Het ontwerp van Haagstede is geïnspireerd op de tuinwijken en -dorpen uit de jaren dertig van de vorige eeuw. Deze worden gekenmerkt door veel groen, sfeervolle pleintjes en jaren dertigwoningen. Er komen rustige straatjes waar de auto’s te gast zijn. Hier geniet je van rust, ruimte en gezelligheid. Kortom, een fijne plek om te wonen, leven en op te groeien.

Ideale woonlocatie
In Haagstede woon en leef je straks echt samen met je buren en wijkgenoten. In een royale en moderne woning die helemaal klaar is voor een energiezuinige toekomst. Hier zit je straks op korte afstand van de scholen, winkels, kinderopvang, een gezondheidscentrum, sportclubs en andere voorzieningen. Vanaf Station Maarssen vertrekt ieder kwartier een trein naar Utrecht en Amsterdam en met de auto rij je binnen een paar minuten op de A2, A12 of N230. Winkelen in Maarssen-dorp, een dagje aan het water bij de Maarsseveense Plassen of een avondje uit in Utrecht? Je bent er zo! Centraler wonen in Nederland kan bijna niet.

Start verkoop
Op donderdag 23 november gaat de verkoop van Haagstede fase 2 van start, zowel online als met een verkoopevenement. Op die dag zijn vanaf 12.00 uur alle woningen met plattegronden, de impressies en bijbehorende verkoopprijzen terug te vinden op de projectwebsite. Wil je je graag uitgebreid laten informeren? Kom dan ‘s avonds naar het verkoopevenement. Deze vindt van 18.30 tot 20.00 uur plaats in het Carlton President Hotel in Utrecht. Je bent van hart welkom!

Meer weten?
Heb je vragen over dit nieuwbouwproject in Maarssenbroek, maar ben je niet in de gelegenheid om aanstaande donderdag naar het verkoopevenement te komen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze staat je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Haagstede | Fase 2?

Bekijk ook het project Haagstede | Fase 2

In verkoop
custom media
Meer informatie

Haagstede | Fase 2

Maarssen

3 woningen beschikbaar
119m - 166m woonoppervlakte
€ 470.000 tot € 769.500