Start verkoop De Generaal in Soesterberg op 22 februari a.s.

11 februari 2024

Op een natuurrijke locatie niet ver van de winkels en het openbaar vervoer van Soesterberg komt De Generaal, een kleinschalig nieuwbouwproject met 16 duurzame 2- en 3-kamerappartementen. De verkoop van de appartementen start op donderdag 22 februari a.s.

De 16 duurzame en comfortabele nieuwbouwappartementen van De Generaal hebben een woonoppervlakte van circa 45 tot 57 m², waarbij in het ontwerp veel aandacht is voor ruimtelijkheid en functionaliteit. Een ruime woonkamer, een goed uitgeruste keuken en een eigentijdse badkamer is wat je sowieso kunt verwachten. Ook is het mogelijk om jouw appartement turn-key op te laten leveren, zodat deze bij oplevering al bijna klaar is om in te wonen. Zo kun jij nog sneller genieten van jouw nieuwe thuis! De appartementen van De Generaal zijn beschikbaar vanaf € 299.950,- v.o.n.

Start verkoop event
Ben jij nieuwsgierig naar dit nieuwbouwproject en de appartementen van De Generaal? Kom dan op donderdag 22 februari a.s. naar het verkoopevent. Het verkoopteam staat hier voor je klaar om je volledig te informeren en al jouw vragen te beantwoorden. Het event vindt plaats tussen 18.00 en 19.30 uur in The Oriantal Swan in Soesterberg (Rademakerstraat 2). Je bent van harte welkom!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Generaal?

Bekijk ook het project De Generaal

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Generaal

Soesterberg

2 woningen beschikbaar
45m - 57m woonoppervlakte
€ 299.950 tot € 349.950