Start bouw event New Roots Villa Apartments op 14 februari a.s.

07 februari 2024

Op woensdag 14 februari a.s. wordt de officiële start van de bouw van de New Roots Villa Apartments gevierd. De kopers en andere betrokken partijen zullen hierbij aanwezig zijn, maar ook als geïnteresseerde in een Villa Apartment ben je van harte welkom!

Het event vindt op 14 februari tussen 17.30 en 19.00 uur plaats bij Foodbar Buiten bij de Sluis (Oude Vleutenseweg 2 in Utrecht), waar het verkoopteam voor je klaarstaat om je meer te vertellen over de laatste beschikbare Villa Apartments. Kom langs en ontdek of jouw luxe droomwoning zich bevindt in Villa Rood of Villa Sluis in Leidsche Rijn Centrum-Oost. Neem daarnaast een kijkje op de bouwlocatie en maak onder het genot van een drankje en een hapje kennis met misschien wel jouw toekomstige buren.

Nu al interesse?
Heb je nu al interesse in de New Roots Villa Apartments en kun je niet wachten tot de 14e? Neem dan alvast contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie over dit nieuwbouwproject en de actuele beschikbaarheid. Deze helpt je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom New Roots - Villa Apartments?

Bekijk ook het project New Roots - Villa Apartments

In verkoop
custom media
Meer informatie

New Roots - Villa Apartments

Utrecht

4 woningen beschikbaar
96m - 201m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend