Sfeervolle XL-appartementen in De Nieuwe Defensie blok 3B

22 januari 2023

Wonen aan het water op korte afstand van de Utrechtse binnenstad: een droom voor velen. De Nieuwe Defensie blok 3B realiseert deze droom! In totaal komen er 63 appartementen, waarvan 18 sfeervolle XL-appartementen. Ben jij binnenkort eigenaar van zo'n XL-appartement?

Door de ligging vlak bij het centrum, geniet je in De Nieuwe Defensie van de gezelligheid met vele restaurants en terrasjes én van het uitzicht op het Merwedekanaal!

Royaal wonen in blok 3B
In blok 3B komen er 18 sfeervolle XL-appartementen, allemaal aan de kant van het water. De XL-appartementen hebben een woonoppervlakte van minimaal 95 m², beschikken over 2 of 3 slaapkamers en een fijn balkon aan de woonkamer. Heerlijk royaal wonen dus! Deze ruime appartementen bevinden zich op de 2e tot en met de 5e verdieping. De entree zit voor de meeste mensen aan de galerij, met een ruime hal die toegang biedt tot alle overige kamers. In sommige bouwnummers zijn alle overige ruimtes toegankelijk vanuit een 2e hal, welke te bereiken is vanuit de woonkamer.

Van alle gemakken voorzien
De appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Er is een separaat toilet, een badkamer met wastafel en douche, en een technische ruimte met aansluitingen voor de wasmachine en droger. Daarnaast beschikken de XL-appartementen over een open keuken, een ruime woonkamer en een eigen balkon dat bereikbaar is via een schuifpui gericht op het noordwesten of zuidoosten.

Het complete plaatje
Wonen in een XL-appartement betekent wonen te midden van alles, in een comfortabel nieuwbouwappartement, mét eigen parkeerplaats in de bewonersgarage onder het complex en 2 gereserveerde plekken in de fietsenstalling. Zie jij het al voor je?

Meer weten?
Wil je meer weten over de XL-appartementen in de Nieuwe Defensie blok 3B of wat dit nieuwbouwproject jou nog meer te bieden heeft? Neem dan vooral contact op met de verkopend makelaar!