Schrijf je nu in voor Havenkwartier fase 2!

07 augustus 2023

De verkoop van de 29 statige appartementen van Havenkwartier fase 2 in Nieuwegein is in volle gang. Wil jij ook graag wonen in zo’n mooi appartement aan de gezellige haven? Schrijf je dan voor maandag 14 augustus a.s. 12.00 uur in voor jouw favoriet.

Havenkwartier ligt aan het Merwedekanaal aan de prachtige zuidkant van de wijk Rijnhuizen. In de omgeving is er het hele jaar door van alles te beleven. Er is een veelzijdig aanbod aan sportverenigingen, cultuur, winkels en horeca. En voor de wekelijkse boodschappen ben je met de auto of de fiets zo in het centrum van Nieuwegein, waar je in winkelcentrum Cityplaza maar liefst 150 winkels vindt!

Eigentijds wonen aan de haven
De eigentijdse appartementen van Havenkwartier fase 2 krijgen een industrieel karakter in lijn met de woningen uit de eerste fase. De buitenruimtes liggen aan de voorkant van het complex en bieden uitzicht over het Merwedekanaal. Ook geniet je hier volop van de gezelligheid in de haven, waar enkele van de appartementen ook een eigen ligplaats krijgt. Kijk voor meer informatie over de verschillende appartementen op de projectwebsite. Droomwoning gevonden? Schrijf je dan direct in via de website of uiterlijk voor 14 augustus 12.00 uur.

Vragen?
Heb je vragen over dit nieuwbouwproject, de appartementen of de inschrijfprocedure? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze helpt je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Havenkwartier | Fase 2?

Bekijk ook het project Havenkwartier | Fase 2

In verkoop
custom media
Meer informatie

Havenkwartier | Fase 2

Nieuwegein

63m - 183m woonoppervlakte
€ 327.000 tot € 835.000