Rust, luxe en ruimte in Monaco, Nieuwegein

25 maart 2024

Wonen in een royaal appartement in het stadshart van Nieuwegein, met alle voorzieningen binnen handbereik? Het kan in nieuwbouwproject Monaco. Hier zijn nog een aantal luxe appartementen te koop met uitzicht op vaarwater De Doorslag of het marktplein van Cityplaza.

Monaco prijkt straks met trots aan de nieuwe promenade langs het water, midden in het hart van Nieuwegein. Het wordt een indrukwekkend en duurzaam appartementengebouw met in totaal 37 appartementen. De woonoppervlaktes zijn heerlijk royaal: 15 appartementen hebben een woonoppervlakte van 65 tot 100 m², 17 appartementen van 100 tot 135 m² en de 5 penthouses variëren in grootte van maar liefst 170 tot 180 m². Alle appartementen zijn daarnaast voorzien van een opvallend grote buitenruimte, met een gemiddelde oppervlakte van 24 m².

Rondom Monaco is het gezellig op de luie trappen richting de nieuwe promenade, het stadsplein en in de biodiverse binnentuin. Ga lekker op de trap zitten of strijk neer op een van de terrasjes en geniet met een goeie kop koffie van het vrije zicht op het water. Voor een snelle boodschap, een splinternieuwe outfit of een avond in het theater of uiteten wandel je zo Cityplaza in.

Kortom: ben je op zoek naar ruimte en luxe en wil je in huis rust ervaren zonder iets van de stadse reuring te missen? Laat je dan verleiden door de appartementen van Monaco!

Check de actuele beschikbaarheid
Spreekt wonen in Monaco jou aan en wil je weten welke appartementen nog beschikbaar zijn? Check dan snel het actuele aanbod op de projectpagina van Monaco. Heb je jouw ideale appartement gevonden? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. Ook wanneer je graag meer wilt weten over de appartementen en/of dit nieuwbouwproject, staat de makelaar je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Monaco?

Bekijk ook het project Monaco

In verkoop
custom media
Meer informatie

Monaco

Nieuwegein

17 woningen beschikbaar
65m - 180m woonoppervlakte
€ 362.500 tot € 935.700