Royale XXL-appartementen in De Nieuwe Defensie blok 3B

26 februari 2023

Wonen in een fraai appartement, aan de waterkant van het Merwedekanaal, dicht bij de Utrechtse binnenstad én met het groene stadspark aan je voeten; dat kan in blok 3B van De Nieuwe Defensie. Kies bijvoorbeeld voor een royaal appartement van het type XXL.

De XXL-appartementen bieden je met woonoppervlaktes variërend van 133 tot 155 m² een zee aan ruimte. De plattegronden lopen zeer uiteen, waardoor er altijd wel een variant is die past bij jouw woonwensen. Zo zijn er appartementen met 3 slaapkamers, maar ook met 4 slaapkamers. De meeste appartementen hebben daarnaast 2 buitenruimtes grenzend aan de woonkamer, waarvan 1 op het zonnige zuidwesten. De 5 hoekappartementen hebben juist 1 groot balkon op het noordoosten. Voor ieder XXL-appartement zijn er in de kelder onder het complex een eigen parkeerplek, fietsplekken én een berging beschikbaar. Ideaal!

Alle voorzieningen dichtbij
De Nieuwe Defensie is een nieuwe woonwijk, gelegen aan het Merwedekanaal, naast de monumentale Villa Jongerius en op slechts 10 minuten lopen van de Utrechtse binnenstad. Er komt een grote variatie aan woningen: zowel koop als huur en van klein tot groot. Kortom, voor ieder wat wils! In dit nieuwbouwproject vind je een oase van rust, met alle levendigheid en voorzieningen van Utrecht om de hoek.

Interesse?
Heb jij interesse in een XXL-appartement of ben je benieuwd naar het andere aanbod in De Nieuwe Defensie. Neem contact op met de verkopend makelaar.