Royale tweekappers en vrijstaande woningen in Molenhof, Schalkwijk

27 november 2023

In de nieuwbouwwijk Molenhof in Schalkwijk is het straks geweldig wonen. Modern en toch met een dorps gevoel, en midden in de natuur maar wel met alle voorzieningen om de hoek. Er zijn momenteel nog een aantal tweekappers en vrijstaande woningen te koop.

Het kleinschalige nieuwbouwproject Molenhof komt aan de Pothuizerweg in Schalkwijk. Er worden in totaal 22 nieuwbouwwoningen gerealiseerd, bestaande uit tussenwoningen, hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. Alle woningen zijn gasloos en tevens voorzien van hoogwaardige isolatie. De hoek- en tussenwoningen zijn inmiddels verkocht, maar er zijn nog wel enkele fraaie tweekappers en vrijstaande woningen beschikbaar.

De bouw van Molenhof is inmiddels gegarandeerd en start al in januari 2024! Naar verwachting worden de eerste woningen eind 2024 opgeleverd. Dit biedt jou een ideale combinatie van snel wonen met alle voordelen van nieuwbouw!

Interesse?
Heb je interesse in één van de nog beschikbare tweekappers of vrijstaande woningen in Molenhof? Neem dan contact op met één van de verkopende makelaarskantoren voor meer informatie. Bij aanhoudende interesse nodigt het makelaarskantoor jou graag uit voor een vrijblijvend gesprek waarin zij het project, de woningen en het verdere verkoopproces uitgebreid met je doornemen. Zo kun jij je optimaal verdiepen in deze fantastische woningen met vele mogelijkheden.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Molenhof?

Bekijk ook het project Molenhof

In verkoop
custom media
Meer informatie

Molenhof

Schalkwijk

4 woningen beschikbaar
134m - 159m woonoppervlakte
€ 599.990 tot € 804.990