Royaal wonen in New Roots - Villa Apartments

23 maart 2024

Ben je op zoek naar een appartement met een fijne buitenruimte en veel plek om fijn te wonen? Dan is bouwnummer 9 van de New Roots - Villa Apartments in Utrecht dé plek voor jou. We lichten dit royale appartement van maar liefst 157 m² voor je uit.

Bouwnummer 9 ligt op de eerste verdieping van Villa Sluis. De indeling van dit duurzame appartement is efficiënt met een ruime woonkamer met grote leefkeuken en maar liefst drie fijne slaapkamers. Daarvan zijn er twee zeer ruim en beschikt er eentje over een inloopkast en een eigen badkamer. De derde slaapkamer is wat kleiner, maar ideaal om te gebruiken als werk- of studeerkamer. Verder heeft dit appartement nog een separaat toilet en een tweede badkamer.

Ook buiten is het heerlijk genieten op het ruime terras van 16 m². Deze ligt op het zuidoosten, waardoor je hier profiteert van de ochtend- en middagzon. En het uitzicht is er geweldig weids over water en groen. De koopsom voor dit appartement bedraagt € 925.000,- v.o.n. Dit is inclusief een parkeerplek in de parkeergarage.

Planning bouw
De bouw van de Villa Apartments is al in volle gang. Naar verwachting worden de appartementen opgeleverd in het tweede kwartaal van 2025.

Interesse in dit appartement?
Spreekt wonen in dit appartement, op een schitterende locatie in Utrecht Leidsche Rijn Centrum, jou aan? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. Ook wanneer je graag meer wilt weten over dit appartement, helpen zij je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom New Roots - Villa Apartments?

Bekijk ook het project New Roots - Villa Apartments

In verkoop
custom media
Meer informatie

New Roots - Villa Apartments

Utrecht

4 woningen beschikbaar
96m - 201m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend