Riant penthouse in Havenkwartier fase 2

19 februari 2024

Aan de haven van Havenkwartier in Nieuwegein komt een mooi en statig appartementencomplex met in totaal 29 appartementen. Hier is momenteel nog een riant penthouse beschikbaar met drie fijne slaapkamers. We lichten dit penthouse voor je uit.

Dit 4-kamerappartement (bouwnummer 26) is met een woonoppervlakte van 183 m² meer dan royaal. Het penthouse heeft een ruime woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar het fijne terras; heel veel plek om heerlijk te genieten met vrienden en familie. Het appartement beschikt daarnaast over drie slaapkamers, waarvan de master bedroom een ruime inloopkast heeft en een badkamer en suite. Daarnaast is er nog een tweede badkamer met een douche en toilet, maar ook een ligbad behoort tot de mogelijkheden. Tot slot heeft het appartement nog een separaat toilet en een technische ruimte met plek voor de wasmachine en droger. De koopsom voor dit appartement bedraagt € 835.000,- v.o.n.

Groen wonen
Alle appartementen in Havenkwartier fase 2 zijn extreem energiezuinig. Ze zijn gasloos, goed geïsoleerd en beschikken over een eigen warmtepomp met warmte-terugwin-unit. Ook zijn ze voorzien van vloerverwarming en -koeling, waardoor je het hele jaar door profiteert van een aangenaam binnenklimaat. De zonnepanelen op het dak voorzien de gebouwgebonden installaties van de nodige energie, waardoor jij als bewoner - afhankelijk van je gebruik - lage maandlasten hebt. Niet alleen de appartementen zijn ‘groen’, ook de omgeving. Geniet van het groen in de wijk zelf, in het aangrenzende Oeverpark van Rijnhuizen of in de nieuwe parkzone die aan de westzijde van de wijk komt.

Is dit penthouse jouw droomwoning?
Heb jij in dit penthouse jouw droomwoning gevonden? Neem dan contact op met één van de verkopende makelaarskantoren. Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen zij je graag meer over dit penthouse en de mogelijke opties die dit appartement jou nog biedt.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Havenkwartier | Fase 2?

Bekijk ook het project Havenkwartier | Fase 2

In verkoop
custom media
Meer informatie

Havenkwartier | Fase 2

Nieuwegein

1 woning beschikbaar
63m - 183m woonoppervlakte
€ 327.000 tot € 835.000