Royaal en energiezuinig wonen in Tuinhof Ameide

22 januari 2024

Een royaal woonoppervlak, standaard drie slaapkamers en een fijne achtertuin aan het groene binnenhof; het zijn allemaal kenmerken van de laatste nul-op-de-meterwoning in Tuinhof Ameide. Deze hoekwoning is al opgeleverd en dus op korte termijn beschikbaar.

Met een woonoppervlakte van 146 m² biedt deze laatste beschikbare woning (bouwnummer 22) jou alle ruimte om fijn te wonen. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de ruime tweede verdieping kun je nog naar wens indelen. Bijvoorbeeld met een extra slaapkamer of een werk-/hobbykamer. Verder is de woning voorzien van fraai sanitair en tegelwerk. Ook buiten in de achtertuin is het genieten. Deze grenst aan het groene hof met gezellige zitjes, een tuinbank, vlonders en een bruggetje. De koopsom voor deze hoekwoning bedraagt € 507.800,- v.o.n.

Klaar voor de toekomst
Met deze woning in Tuinhof Ameide ben je helemaal klaar voor een duurzame toekomst. De woning is nul-op-de-meter en voorzien van geïntegreerde zonnepanelen op het dak. Deze wekken bij een gemiddeld huishouden/verbruik voldoende energie op om de teller van de elektriciteitsmeter aan het einde van het jaar weer op nul te brengen. Verder is de woningen full electric en voorzien van een warmtepomp met vloerverwarming op alle verdiepingen voor warmte én koeling. Dit maakt wonen in Tuinhof Ameide zeer comfortabel.

Interesse?
Spreekt wonen in deze duurzame nieuwbouwwoning jou aan en wil je graag meer weten? Of wil je de woning graag bezichtigen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie en/of om een afspraak voor een bezichtiging in te plannen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Tuinhof Ameide?

Bekijk ook het project Tuinhof Ameide

In verkoop
custom media
Meer informatie

Tuinhof Ameide

Ameide

132m - 183m woonoppervlakte
€ 465.000 tot € 725.000