Rijnvliet: comfortabel wonen met alle voorzieningen dichtbij

16 maart 2023

In Rijnvliet nabij Utrecht is het zeer comfortabel wonen. In een compleet nieuwe en energiezuinige woning die van alle gemakken is voorzien en met alle dagelijkse voorzieningen dichtbij. En ook jij kunt hier wonen! In fase 14 zijn er nog enkele woningen te koop.

Je vindt in Rijnvliet, hét Nieuwe Tuindorp, alles wat je nodig hebt. Denk aan een Kindcentrum, een groot sportpark met voetbal- en hockeyvelden, (overdekte) tennisbanen, een rugbyclub en een manege. Ook heel uitnodigend is de grote Strijkviertelplas met een fijn zwemstrand, waar je in de zomer volop kunt genieten. In de nabijheid van Rijnvliet zijn ook het groene, uitgestrekte Máximapark, een ziekenhuis en complete winkel- en leisure centra aanwezig. Aanrader is een bezoek aan de bijzondere ‘Metaal Kathedraal’, een culturele broedplaats op het snijvlak van ecologie, kunst en samenleving. In Rijnvliet kun je dus in elk jaargetijde naar hartelust recreëren.

Maar er is meer!
Vanuit Rijnvliet fiets je in 20 minuten over de nieuwe Dafne Schippersbrug naar de binnenstad van Utrecht. Of je neemt de snelle HOV-verbinding die je zo in hartje stad brengt. Daar is elke dag veel te beleven voor jong en oud. Utrecht is niet alleen een stad voor vrijwel alle studies, maar ook zeer geliefd vanwege zijn fraaie oude centrum waar vele en bijzondere winkels te vinden zijn. Verder het geweldige Centraal Museum, de schouwburg en het indrukwekkende muziekcentrum Tivoli/Vredenburg. Misschien is vooral de gezellige atmosfeer van het Utrechtse centrum wel het meest aanlokkelijk. Heerlijk langs de mooie grachten slenteren of fietsen, en genieten van een terrasje of een van de vele restaurants.

Nieuwsgierig naar Rijnvliet?
Ben jij nieuwsgierig naar de nieuwbouwwijk Rijnvliet? Bekijk dan eens deze video. Deze geeft een goed beeld van de woningen, de sfeer in de wijk en de omgeving. Ben jij na het zien van de video enthousiast geworden en ben je benieuwd naar het huidige woningaanbod? Bekijk dan de actuele beschikbaarheid op de projectwebsite of neem contact op met één van de makelaars. Zij staan je graag te woord!