Reminder: Open Huis NieuwGruttersHof op 16 september a.s.

31 augustus 2023

Ben jij nieuwsgierig naar nieuwbouwproject NieuwGruttersHof in Utrecht en wil je de inmiddels opgeleverde appartementen graag van binnen bekijken? Kom dan op zaterdag 16 september langs tijdens het Open Huis. Je bent dan tussen 11.00 en 13.00 uur van harte welkom.

De appartementen van NieuwGruttersHof zijn verdeeld over twee gebouwen, met in elk gebouw acht appartementen. Deze variërend in grootte van 66 tot 104 m² en beschikken over een ruime woonkamer. De badkamer wordt compleet opgeleverd inclusief ligbad (met uitzondering van huisnummer 18H), douche en wastafelmeubel. Alle appartementen hebben daarnaast een eigen parkeerplaats in de onderliggende garage. 

Comfortabel en duurzaam wonen
De appartementen hebben allemaal het energielabel A+++ en zijn voorzien van zonnepanelen, triple beglazing HR+++ en een warmtepomp. Je kunt hier dus heel comfortabel en duurzaam wonen! De verkoopprijzen voor de appartementen variëren van € 575.000,- tot € 895.000,- v.o.n. inclusief parkeerplaats.

Modelwoningen en binnentuin
Alle appartementen, gelegen op een fijne locatie aan de Gruttersdijk, zijn inmiddels gereed. Nu kopen is dus al op zeer korte termijn wonen! In het complex zijn twee modelwoningen, zodat jij tijdens het Open Huis een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Ook is de gemeenschappelijke groene binnentuin, welke voor een serene plek zorgt te midden van de bruisende binnenstad van Utrecht, recent aangelegd.

Wil jij nu alvast een indruk krijgen van de appartementen? Bekijk hier alvast de uitgebreide kleurenbrochure voor een eerste indruk.

Nieuwsgierig?
Kom op 16 september tussen 11.00 en 13.00 uur vrijblijvend langs bij het Open Huis en laat je verrassen. Het verkoopteam staat voor je klaar om je alles te vertellen over de nog beschikbare appartementen en om al jouw vragen te beantwoorden. Kom je ook langs?